Garmin for Lokatoo

Inilah mula pencetus fenomena kat lokatoo dalam forum EOCM dulu, mula ramai tak percaya iye ke Garmin boleh masuk dlm lokatoo. Berkat kesungguhan belajar dari sifu2 masa tu (d'toyol, Syam) akhirnya garmin boleh di isi dlm lokatoo..masa ni lah tak menang tangan semua nak install garmin..maka lahir TT demi TT kat EOCM mengeratkan hubungan silaturrahim...melalut pulak..saje nak cerita asal mula kejadian nya..kena tau jugak asal usulnya siapa yg mula2 pencetusnya..pastu baru keluar macam cara..

Bila anda mengguna launchpad, sebenar tak ada apa2 nak buat dah isi je dlm sd card tu n terus boleh run, cuma nak activate je..tu senang je, nak mudah PM kat saya id nom atau buat je sendiri.

Banyak saya jumpa dlm blog lain cara dia orang bagi sebijik serupa yg tok guru (D'toyol) buat mula2 dulu bikin gempar kat forum suatu ketika dulu, nampak sangat cedok orang lain. Yang ini saya cuma ubah sikt dari sifu d'toyol punya dulu...dan ambil dari yg lain sikit

1. Download Garmin .rar---ade password pm saya--bukan ape cuma nak tau siapa yg betul berminat je.
2. Jangan buang apa2 dlm sd card terutama sekali lokatoo guider tu kalau buang nak activate semula payah..ramai tak boleh isi semula guider tu.
3. Jangan format sd card tu
4. Selepas  download, extract " Garmin.rar "
5. Copy “ garmin ” dan  dlm launchpad tak pakai dah "gpsrunfile.txt” yg garmin punya,pakai yg launchpad punya. kemudian paste dalam sd card
6. Keluarkan sd card dari Lokatoo, kemudian switch on
7. Click - " Navigator "

8. Click - " connect to Garmin GPS "

9. Click - " I Agree "

10. Click - " Yes "
11. Click - " Done "
12. Click - " setting " (spanar)

13. Click - " setting " (you can skip / ignore " Awaiting Better GPS Accuracy ")

14. Click - " About "

15. Copy " Card ID "

 16. Salin card id tu, nak mudah pm kat saya id tu nanti bagi email sw file dia berehhhhh yg tak payah susah
 by

49 comments:

Baddiejang berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
otrajus berkata...

garmin ni dah boleh masuk dlm A903 (Wince6) yang baru?

otrajus berkata...

Boleh bg password untuk garmin?

otrajus berkata...

Bila nak dapatkan password ni..susah nya minta password...berjanggut tunggu..bg email pun takde respond..huhuhu..sape2 yg ade password boleh email kat hamba...otrajus@gmail.com

Aminuddin Sulaiman Maghribi berkata...

salam... sedara,, saya nak minta pasword garmin dari sedara... boleh berikan pasword atau emelkan di mujtahid_kdh@yahoo.com

Aminuddin Sulaiman Maghribi berkata...

emelkan pasword garmin ke emel mujtahid_kdh@yahoo.com

mecha berkata...

bro, emailkan passwordnye kat mechaboy04@gmail.com....tq

NazaAs berkata...

Minta emaikan password kpd saya d NazaAs@gmail.com

Riez berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Riez berkata...

Bro bleh email password untuk Garmin file ngan Launchpad latest v2 tu tak?email saya sangbadut@gmail.com

jack berkata...

bro, password please. jack1221@gmail.com

Dzulhaizan berkata...

salam, tolong fwd password di dzulhaizan@gmail.com terima kasih

W. Hasrol B. W. Ismail berkata...

bro, password please. erawan2005@gmail.com

AMS ENERGY SDN BHD(644690-V) berkata...

bro password thanks, deep_2@hotmail.com

Teo Chee Seong berkata...

bang, macam mana nak pm u? i nak minta passsword..

cs_teo27@yahoo.com email i.. boleh bagi password tak?

Albani berkata...

bang, tolng pm pasword nya...albaniyu@gmail.com..

Ming Tee berkata...

bro, tolong pm password?

ahmad berkata...

Salamun Alayk,bang...

bole PM saya x PW utk Garmin? model saya Lokatoo A903. bole install x garmin?

nuaz_18@yahoo.com

kanokizi berkata...

bro... bg no phone bleh tak... mail ni lambat la.... rossnor@yahoo.com phone 0125780990

Rapt™ berkata...

pword --- email me izzdanish83@yahoo.com

wan sgmt berkata...

salam.. nak password utk garmin boleh?

wanzalez[at]gmail.com

naz berkata...

salam

Boleh email password untuk garmin

nazrikamal85@yahoo.com

legolas berkata...

Boleh email password utk garmin...plzzzz
tq
tjahmad@yahoo.com

anil berkata...

bro can u pls email me the password for garmin to anildips@yahoo.com. tq

leftfoot berkata...

salam. bolehkah tuan email password garmin kpd saya di manusia80@yahoo.com

terima kasih

slomo berkata...

Slm, password to slomo.90@gmail.com pls. Using A1000 btw

pidot berkata...

salam..nk pswd pliss..pidot925@gmail.com

shefrin berkata...

salam, password to shefrin7@gmail.com

pidot berkata...

mne pswd nye??xsend pon??

Peter Pua berkata...

bro,emailkan passwordnye kat peterpua@gmail.com...tq

awangteranung berkata...

Salam bro,
Boleh PM saya x PW utk Garmin? model saya Lokatoo A903. Boleh install x garmin? Ke; awangteranung@gmail.com

paat berkata...

Salam....

Mohon kata laluan utk gamrin... tq

wpl4949@yahoo.com.my

srimayangdesign berkata...

Salam...nk mnta password for garmin pls...email me at mfcwawasan@gmail.com

ZM berkata...

salam....mohon pw garmin...email kpd zainm99@gmail.com. tq

DeLinn berkata...

mintak tlg email pwd dekat saya. delinn1612@yahoo.com

Mohd Zamri berkata...

Boleh bagi password untuk garmin.rar

Mohd Zamri Muhammad
mzmeru@gmail.com

tarmizi berkata...

Mohd Zamri berkata...
Boleh bagi password untuk garmin.rar

Mohd Zamri Muhammad
block.racing@gmail.com

Akmanizam bin Mat Jusoh @ Abdullah berkata...

Mohon password untuk garmin.rar
Emailkan ke kuyahje@yahoo.com
Terima kasih

9W2ORB berkata...

Mohon pass untuk garmin.rar
Please Email kat 9w2orb@gmail.com;;)

die berkata...

Salam.. minta tolong email kan passwd garmin.. mmbhgemilang@gmail.com

Leo berkata...

Mohon password untuk garmin.rar
Emailkan ke bstoh5278@gmail.com
Terima kasih

S3N@V!LL3 berkata...

Minta emaikan password kpd saya d bgq9169@gmail.com

HAR berkata...

Please email ke harunal2003@yahoo.com
Terima kasih

Mohd Zamri berkata...

tolong emailkan password to mzmeru@gmail.com

Tq

Mohd Zamri

ahezri berkata...

Mohon password untuk garmin.rar
Emailkan ke ahezri@yahoo.com
tq

faisal berkata...

Salam. Bro, mintak password untuk garmin.rar coz nak install to saya punya proton lokatoo.

faisal berkata...

Salam. Bro, mintak password untuk garmin.rar coz nak install to saya punya proton lokatoo Emailkan ke airiz_creative@yahoo.com.my

Unknown berkata...

Berharap sangat untuk dapat password. Saya dah cuba banyak kali, dari Site lain tapi masih tak jadi .. T/Kasih
Email- acaimoza@gmail.com

seodreamcreation berkata...

I think this is among the such a lot important info for me. And i am satisfied reading your article. However want to observation on some common issues, The web site style is perfect, the articles is really great : D. Just right task, cheers.
seo in new Zealand

Catat Ulasan

Contatc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright by MITOS@ 2010 GPS LaunchPad: Garmin for Lokatoo | Contest SEO Eridy Design By: iEn | Resolution: 1280x800px | Best View: Firefox | Top