PaPaGOX3 for Lokatoo

Sebenarnya tak ape yg perlu dibuat dah kalau anda sudah menggunakan lauchpad, isi je dalam sd card, mungkin jugak masalah akan timbul, klik2 tak ada pun, berkemungkinan setting GPS main tak sama dgn setting file exe dalam folder papago tersebut. Cara penyelesaiannya ialah buka folder papago tu tengok apa ke nama exe dia, pastu buka GPS main edit script tersebut.





















kemudian back buka folder lauchpad-main-GPS<---buka ni akan keluar script macam dibawah, tukarkan tulisan merah jika berlainan dgn apa yg ade macam gambar di atas

GLOBALSETTINGS
ShowMessage = 0
QuitOnDoubleClick = no
X = 0
Y = 0
Width = 480
Height = 272
Arrange = No
BackgroundBitmap = ..\icons\mitosicon\progps.bmp
StartUpAnimation = NoAnimation
ShutDownAnimation = NoAnimation
Accelerated = yes
TopMost = no

BITMAPBUTTON
x = 0
y = 0
NewIni = ..\Main\GPS.ini
BitmapNormal = ..\Icons\mitosicon\gp.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\mitosicon\gp1.bmp
ShutDownAnimation = NoAnimation

BITMAPBUTTON
x = 120
y = 0
NewIni = ..\Main\Apps.ini
BitmapNormal = ..\Icons\mitosicon\ap.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\mitosicon\ap1.bmp
ShutDownAnimation = NoAnimation

BITMAPBUTTON
x = 240
y = 0
NewIni = ..\Main\theme.ini
BitmapNormal = ..\Icons\mitosicon\th.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\mitosicon\th1.bmp
ShutDownAnimation = NoAnimation

BITMAPBUTTON
x = 360
y = 0
NewIni = ..\Main\games.ini
BitmapNormal = ..\Icons\mitosicon\ga.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\mitosicon\ga1.bmp
ShutDownAnimation = NoAnimation

BITMAPBUTTON
x = 30
y = 70
Command = \SDMMC\Garmin\RunGMXT\Garmin.exe
BitmapNormal = ..\Icons\icon1\garmin.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\icon1\garmin1.bmp

BITMAPBUTTON
x = 100
y = 70
Command = \SDMMC\Guider\Guider.exe
BitmapNormal = ..\Icons\icon1\lokatoo.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\icon1\lokatoo1.bmp

BITMAPBUTTON
x = 170
y = 70
Command = \SDMMC\Navi\PaPaGO.exe
BitmapNormal = ..\Icons\icon1\x2.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\icon1\x2a.bmp

BITMAPBUTTON
x = 250
y = 70
Command = \SDMMC\PaPaGo3\Navi74800.exe
BitmapNormal = ..\Icons\icon1\x3.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\icon1\x3a.bmp

BITMAPBUTTON
x = 320
y = 70
Command = \SDMMC\amigo\amigo.exe
BitmapNormal = ..\Icons\icon1\amigo.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\icon1\amigo1.bmp

BITMAPBUTTON
x = 390
y = 70
Command =  \SDMMC\iGO8\iGO8.exe
BitmapNormal = ..\Icons\icon1\igo8.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\icon1\igo81.bmp

BITMAPBUTTON
x = 170
y = 140
Command =  \SDMMC\mio 3.3\miomap.exe
BitmapNormal = ..\Icons\icon1\miomap.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\icon1\miomap1.bmp

BITMAPBUTTON
x = 250
y = 140
Command =  \SDMMC\NDrive\NDrive.exe
BitmapNormal = ..\Icons\icon1\ndrive.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\icon1\ndrive1.bmp

BITMAPBUTTON
x = 320
y = 140
Command =  \SDMMC\TomTom\TomTom Navigator.exe
BitmapNormal = ..\Icons\icon1\tomtom.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\icon1\tomtom1.bmp

BITMAPBUTTON
x = 100
y = 140
Command =  \SDMMC\sygic\Drive.exe
BitmapNormal = ..\Icons\icon1\sygic.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\icon1\sygic1.bmp

ICONXPBUTTON
x = 10
y = 215
NewIni = ..\Main\main.ini
SizeNormal = 48
SizePushed = 48
ScaleAlpha = 100
IconNormal = ..\Icons\left.ico
ScaleAlpha = 100
IconPushed = ..\Icons\left.ico
ShutDownAnimation = NoAnimation

Tentang masalah tidak boleh EXIT tu dah selesai, download je Papago yg ni, saya dah setting semua dalam tu,tugas anda hanyalah copy paste je dlm sd card terus boleh run hehehe

klik sini utk download

selamat mencuba..dah try meh lah jadi geng kat sini
by

6 comments:

nezame5353 berkata...

salam, boleh tolong berikan saya password untuk papagox3.tq - faizul

PK berkata...

salam, password untuk papagox3 ? - sunny

Zhihao berkata...

hi friend, can i have the password for papagox3? cheers... jiaojiao_jun@yahoo.com

man_inthemirror berkata...

salam,boleh minta password utk papago x3?

yus87 berkata...

bro, blh mintak password? yus87_072@yahoo.com

DINESH berkata...

BOLEH TAK BAGI PASSWORD?
dinesh83@live.com.my
terima kasih

Catat Ulasan

Contatc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright by MITOS@ 2010 GPS LaunchPad: PaPaGOX3 for Lokatoo | Contest SEO Eridy Design By: iEn | Resolution: 1280x800px | Best View: Firefox | Top