Amigo for Lokatoo

Dengan menggunakan launchpad ni juga anda boleh menambah satu engine GPS utk di isi dalam sd card tersebut, ia adalah Amigo, di sini Amigo telah saya naik taraf drp yg lama dan yg ini nama dia Amigo Prestigio ok cun jugak, kelebihan Amigo Prestigio (AP) ini mengandungi 12 games 3 player music dan juga foto view, ini yg terbaru jadi sape2 yg datang buat dgn saya sebelum ini adalah yg lama. Lokatoo menjadi hebat bila
adanya launchpad ini kenapa? Garmin cth nuvi 250 dll,Papago,apa jenama GPS yg tersohor lain lagi, tak boleh run banyak2 GPS wehh kecuali GPS made in China atau yang menggunakan OS winCE.
di tunjukkan sedikit gambar AP.Menu launch mula masuk, lain dgn amigo dulu










































ada yang berminat tak? nak link dia tak? PM saya...dan lagi akan dapat full Amigo Software seperti :












tak nak ke hehehe...kalau anda dah jumpa tak pe..tapi kena cari map dia pulak ingat! Malaysia map ni yg leceh tu...bagi yg dh ambik terus dgn saya tu..dah settle kawan dah set map dia hehehe. Anda mungkin boleh download tapi akan ade masalah iaitu mungkin map dia n language dia, try jangan tak try
selamat mengodek
by

6 comments:

otrajus berkata...

Berminat nak cuba..boleh bg link untuk muat turun..

nik berkata...

boleh bg link utk download....

thank u

hanif2309@gmail.com

shefrin berkata...

bole kasi dl link... tq. shefrin7@gmail.com

Persona berkata...

Berminat nak cuba..boleh bg link untuk muat turun.. tq

QA-team berkata...

Saya berminat..boleh bg link untuk muat turun x.. thnx

usagi berkata...

bro tlong email link bro.nk try gak..

Catat Ulasan

Contatc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright by MITOS@ 2010 GPS LaunchPad: Amigo for Lokatoo | Contest SEO Eridy Design By: iEn | Resolution: 1280x800px | Best View: Firefox | Top